Healy Aura module

Met de Healy Aura module kun je, zoals de naam al zegt, een aura analyse maken. Deze module vind je op de Healy Resonance Plus en Professional.

Je aura is een enorm krachtig energetisch veld dat zich om het fysieke lichaam bevindt. Sommige mensen kunnen aura’s zelfs waarnemen. Het bestaat uit 7 ‘lagen’ die we chakra’s noemen. Wellicht heb je daar weleens van gehoord. Deze chakra’s zijn een soort van energiecentra waar de energie vrijelijk doorheen zou moeten stromen. Maar vaak is een, of meerdere chakra’s geblokkeerd. Een blokkade in 1 van de chakra’s leidt meestal tot blokkades in meerdere chakra’s. Hierdoor kunnen lichamelijke en mentale klachten ontstaat. Het doel is om deze blokkades op te heffen waardoor de energie weer vrij kan stromen.

Aan de hand van een foto maak je een aura analyse. De Healy aura module meet dan uit welke 3 chakra’s op dat moment verzwakt zijn en vervolgens kun je de juiste frequenties naar jouw systeem sturen om deze chakra’s weer te versterken. 

Uit de Healy aura analyse komt een waarde per chakra tussen de 1 en 100. Ook beschrijft Healy bij de chakra’s in woorden de uitkomst. Deze beschrijving is behoorlijk specifiek en niet zo standaard zoals wanneer je een beschrijving van een chakra opzoekt op internet. Je leest dan op welke onderwerpen jij al bewust bent, maar ook op welke onderwerpen van jouw leven je nog niet zo bewust bent. Dat geeft je dus erg veel informatie. De aura analyse gaat vrij diep en is soms (merk ik) wat moeilijker te begrijpen. Ik vind de uitkomsten meestal wel heel erg treffend! 

Hieronder een kort filmpje met een uitgebreide uitleg over deze aura analyse.

Ben je van plan een Healy te bestellen? Dan maak ik graag een analyse voor je, zodat je een beter beeld hebt bij de Healy Aura module.