Healy coil

Sinds juli 2021 heeft Healy iets nieuws op de markt gebracht: de coil.

De coil is een klein opzetstukje dat je op de Healy klikt. Voor bepaalde programma’s (IMF) kun je de coil gebruiken ter vervanging van de draadjes, superhandig dus! Vooral in de zomer vind ik de draadjes vervelend in gebruik. In de winter kun je ze namelijk nog onder je trui verstoppen, maar met korte mouwen of een jurkje aan lukt dat niet.

De coil is geen vervanging voor de draadjes. Er zijn nog steeds programma’s die je beter met de draadjes kunt draaien. Dit gaat voornamelijk over de programma’s die op het fysieke lichaam inwerken, zoals de pijnprogramma’s. In de roze app kun je bij elk programma zien of deze geschikt is voor de coil. Wanneer er 3 kleine bolletjes rechtsboven het programma staan weergegeven is deze geschikt om met de coil te draaien.

De coil is in de Healy shop verkrijgbaar voor €223,85. Let even op wanneer je de coil besteld, want er zijn twee versies (V1 en V2). V1 is voor de relatief nieuwe Healy en V2 is voor de verouderde Healy met de uitsparing in de rechter bovenhoek. Als je V1 of V2 selecteert, zie je automatisch een plaatje van de bijbehorende Healy verschijnen.

Wil je meer weten of heb je nog vragen? Neem dan contact met me op. Ik help je graag verder!

Healy coil