Healy kopen

Healy landschap

Wil je een Healy kopen? Dat kan uiteraard.

Healy heeft gekozen voor netwerkmarketing. Dit betekent dat je een Healy alleen kunt kopen bij iemand die ook een Healy heeft gekocht. Je kunt in principe wel rechtstreeks op de website van Healy bestellen, maar dan wordt je onder een persoon geplaatst die je niet kent. Je bent voor alle informatie en vragen wel op deze persoon aangewezen. En daarom is het fijn om ‘m bij iemand te bestellen die je kent, of waarmee je een klik hebt.

Als je de Healy bij mij bestelt, gaat dat via een link waardoor je op de officiële website van Healy terecht komt. Het apparaatje wordt ook door Healy geleverd. Voordat je gaat bestellen, kun je het beste even contact met me opnemen. Dan kan ik je wat belangrijke dingen rondom het bestelproces van de Healy vertellen.  

Wanneer je de Healy bij mij bestelt, krijg je toegang tot een online omgeving waarin alle informatie over de Healy is verzameld. Je kunt dan snel starten met de Healy, zonder dat je zelf alles hoeft uit te zoeken. In de besloten Facebookgroep Time for Healing, kun je ervaringen van anderen lezen en vragen stellen. Er zijn ook een aantal Whats App en Telegram groepen waar je lid van kunt worden voor extra ondersteuning.

Voor prijzen en de verschillende varianten, klik hier. 

Healy kopen via netwerkmarketing

Degene bij wie je de Healy koopt, krijgt daar commissie voor. Op deze manier wordt iemand beloond voor het stukje promotie en voor het gebruik van het eigen netwerk, in plaats van dat alleen de organisatie profiteert van verkopen.

Je kunt zelf ook een netwerk opbouwen en gaan verkopen. Healy hanteert een leuke Fast Start actie: als je binnen 30 dagen 3 Healy’s verkoopt, krijg je een gratis upgrade naar de volgende versie van de Healy. Dit is handig om in je achterhoofd te houden bij een eventuele aanschaf.
Wil je een Healy aanschaffen en het daarbij laten? Dat kan natuurlijk ook. Je zit verder nergens aan vast. In de praktijk zie ik echter dat het vaak toch anders loopt, omdat mensen in de omgeving enthousiast worden. Hierdoor wordt een Healy vaak redelijk snel weer terugverdiend. Zo is het bij mij ook gegaan! Ik ben dan ook oprecht enthousiast geworden over de Healy. En op deze manier profiteert iedereen een beetje van al het moois dat Healy te bieden heeft!
Je kunt de Healy uiteraard ook zakelijk aanschaffen.