Healy Resonance en Professional

Ik wil je hier graag meer informatie geven over de Healy Resonance en Professional module.

  • Deze werken draadloos, dus geen gedoe met bandjes en draadjes!
  • Je kunt er analyses mee maken, ook voor anderen. Zo kun je direct zien welke programma’s je op dat moment het hardst nodig hebt.
  • Er zitten 7 extra programmagroepen op: Bachbloesems, Australian bushflowers, Alaskan Gem Elixers, Schüsslerzouten, Aminozuren, Homeopatische middelen en i-Ching.
  • Als laatste kun je mensen op afstand behandelen. Healy verstuurt namelijk frequenties via het universele informatieveld. 

Analyses maken met de blauwe Healy Resonance app

De Resonance werkt via een andere app dan de Gold en Holistic, namelijk via de zogenaamde ‘blauwe’ app. Deze kun je herkennen aan het blauwe bolletje in de app store/play store.

Nadat je je gegevens hebt ingevoerd, kun je een analyse draaien voor ‘All Healy programmes’, waarna er een top 5 uitrolt van programma’s die je op dat moment het hardst nodig hebt. Je kunt vervolgens ook weer analyses doen voor de afzonderlijke programmagroepen.

Na de analyse(s) kun je de frequenties door middel van de Healy naar de persoon sturen. Drie keer per dag voor chronische klachten en tot 7/8 keer per dag voor acute klachten.

Soms komen er uit een analyse programma’s die je niet meteen herkent. Dan wordt er toch geadviseerd om deze programma’s te draaien. Healy meet namelijk de spanningsafname in de cellen en je ziet dat niet altijd meteen terug in fysieke of emotionele klachten.

Ik ben elke keer weer verbaasd over de programma’s die de analyse uitrolt. Ik was vorig jaar geopereerd en draaide na mijn operatie een analyse. Er kwam toen ‘skin’, ‘scars & wounds’ uit. Bijzonder dat zo’n apparaatje dat uitmeet, want normaal komen die programma’s er eigenlijk nooit uit bij mij! 

Ben je benieuwd hoe zo’n analyse eruit ziet? Ik maak er kosteloos 1 voor je als je interesse hebt in de aanschaf van een Healy. Neem hiervoor even contact met mij op!