Healy

“If you want to find the secrets of the universe, think in terms of energy, frequency and vibration.”  Nikola Tesla.

Misschien heb je al vaker iets over de Healy gehoord en gelezen en wil je er meer over weten. Dan ben je bij mij aan het juiste adres! 

Ik vind het belangrijk dat je goede begeleiding krijgt bij de aanschaf en het gebruik van de Healy, want een Healy aanschaffen is niet zomaar iets. Daarom is het belangrijk dat je goede informatie hebt en die wil ik je graag geven. Hieronder lees je meer over de Healy en in het dropdown menu kun je nog meer informatie vinden. Heb je daarna nog steeds vragen? Je kunt me bellen, of een appje sturen, dan bel ik je terug! 

Neem voor de meest recente acties van Healy ook even contact met mij op via mijn contactpagina!

Twee mensen die heel blij en gelukkig zijn met de Healy

Wat is de Healy precies? 

De Healy is een klein medisch apparaatje van 5 bij 5 cm dat helende frequenties naar je lichaam stuurt; een soort bioresonantie voor thuis. Elke cel in je lichaam heeft een frequentie of trilling. Door allerlei oorzaken kunnen de frequenties veranderen, bijvoorbeeld door een ongeluk, een zware dag, emotionele blokkades, fysieke overbelasting, burn-out etc. Hierdoor kun je op den duur allerlei chronische klachten ontwikkelen.

De Healy zorgt ervoor dat de frequenties van de cellen weer worden verhoogd en zo worden teruggebracht naar het gezonde bereik. Net als bij andere holistische geneeswijzen geeft de Healy je lichaam een zetje met de juiste frequenties, zodat je zelfgenezend vermogen wordt geactiveerd.

Afhankelijk van jouw klachten of wat je wilt bereiken, kies je een geschikt programma via je telefoon. Er zijn vier varianten: de Gold, Holistic, Resonance en Professional. Per variant verschilt het welke programma’s tot jouw beschikking staan. Bij de Gold en Holistic gebruik je elektroden (polsbandjes, oorclips of plakkers) die verbonden zijn aan het apparaatje. De Resonance en Professional werken ook draadloos. Hier kun je meer lezen over de Resonance. 

Je kunt altijd op een later moment een upgrade of een los programmagroep kopen (maandabonnement). Je krijgt dan meer programma’s die beschikbaar komen via jouw telefoon. Hier vind je een schema met de varianten, programmagroepen en prijzen. 

Hoe gebruik je de Healy? 

Hier kun je in een filmpje bekijken hoe de Healy eruit ziet en hoe die werkt.  

Achtergrond en medische certificering 

De Healy is mede ontwikkeld door Marcus Schmieke en Nuno Nina. Marcus Schmieke is onderzoeker en filosoof en wilde de techniek van de TimeWaver, die veel therapeuten gebruiken bij de bioresonantie, toegankelijk maken voor iedereen. Nuno Nina is directeur van een kliniek en behandelt wereldwijd in 7 klinieken mensen met de frequenties die in de ‘Goudcyclus’ zitten. Deze programmagroep zit standaard op elke variant.

Het is een medisch device en dus goedgekeurd en gecertificeerd. De officiële tekst is: “Healy is een medisch product voor de behandeling van chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn en migraine en voor de ondersteunende behandeling van psychische aandoeningen zoals depressie, angst en daarmee verbonden slaapstoornissen”. Dit is allemaal wetenschappelijk onderbouwd. Over andere klachten mag ik geen uitspraken doen, vanwege deze medische certificering. Wel zijn er verschillende Facebookgroepen waarin ervaringen met andere klachten worden gedeeld, en ik kan uiteraard mijn ervaring met jou delen. 

Niet goed? Geld terug!

Ik heb lang getwijfeld over de aanschaf, omdat ik het nogal een investering vond. Wat me uiteindelijk over de streep trok, is dat je ‘m twee weken lang vrijblijvend mag uitproberen! Voldoet het niet aan jouw verwachting? Dan stuur je ‘m gewoon terug. Hierdoor loop je geen enkel risico.

Eigen ervaring met de Healy

Na 2 weken gebruik merkte ik al subtiele verschillen bij mezelf en inmiddels kan ik (bijna;) niet meer zonder en wordt het apparaatje door de hele familie gebruikt. Ik voel me emotioneel veel stabieler, heb minder last van stemmingswisselingen, ik slaap beter, heb meer energie en ik gebruik ‘m ook preventief.