Mijn eigen ervaring met de Healy

Ik heb de Healy inmiddels 1,5 jaar en ik ben er nog steeds erg enthousiast over! Graag deel ik mijn eigen ervaring met de Healy met jou.

Eerlijk gezegd was ik in het begin nogal sceptisch. Ik had voornamelijk ervaringen op internet gelezen van mensen die ik niet persoonlijk kende. Uiteindelijk kocht een vriendin van mij een Healy en was ik binnen een aantal weken overtuigd!

En zoals voor zoveel dingen geldt, kun je het vaker beter zelf uitproberen om te weten of het echt werkt. En dat is het fijne aan de Healy. Je kunt ‘m twee weken thuis uitproberen. Doet de Healy na twee weken toch niet helemaal wat je had verwacht? Dan kun je ‘m gewoon terugsturen en krijg je je geld terug. Je loopt dus geen enkel risico. En met dat in mijn achterhoofd heb ik ‘m ook aangeschaft.

Mijn eigen ervaring met de Healy na twee weken

Healy adviseert de eerste twee weken programma’s van de Gold cyclus te draaien, dus dat heb ik gedaan. Ik heb een biotensor waarmee ik elke keer uit kon meten aan welk programma mijn ‘systeem’ behoefte had. Dit kun je ook met de Healy Resonance uitmeten, maar ik had om te beginnen de Healy Gold gekocht en dan kan dat niet.

Na een dag of tien begon ik subtiele veranderingen op te merken. Een paar concrete voorbeelden: ik kon nog weleens ‘ontploffen’ thuis (dat lag natuurlijk niet aan mij;), maar dat is sinds ik de Healy gebruik niet meer gebeurd! Mijn stemming is verbeterd, ik voel me veel meer in balans/stabieler en ik slaap (nog) beter.

De meest opmerkelijke ervaring die ik heb gehad was tijdens een reis naar Nairobi. Ik kreeg tijdens de vlucht (spannings)hoofdpijn. Deze werd zo erg, dat ik denk dat het een soort van migraine aanval was. Die heb ik gelukkig zelden. Ik heb toen twee paracetamol genomen en een paar uur later weer twee paracetamol. En veel water gedronken, maar niks hielp helaas. Totdat ik het programma ‘loslaten’ op de Healy draaide. Binnen 20 minuten was de hoofdpijn weg. Ik was helemaal verbaasd!

Je kunt het wel raden, ik heb de Healy niet teruggestuurd. Sterker nog, de hele familie gebruikt ‘m. Ik merk dat mijn bonuszoon (van 6) er ook baat bij heeft. Voor hem draai ik soms een programma uit de roze app, zonder bandjes. Hij valt er mee in slaap en na een vervelende val is de pijn veel sneller weg. Hij vraagt er ook wel zelf naar en dat is een goed teken!

Laat een reactie achter