Iris Schoonenberg

Ik ben Iris Schoonenberg!

Nadat ik aan de universiteit van Nijmegen ben afgestudeerd als bedrijfskundige, ben ik als stewardess gaan vliegen bij de KLM. Een geweldige baan waardoor ik al veel van de wereld heb mogen zien in de afgelopen jaren! Maar… ik was op zoek naar meer verdieping en uitdaging.

Ik ben uiteindelijk in de wereld van voeding en complementaire geneeswijzen terechtgekomen door meerdere studies en opleidingen te volgen. Wat als een hobby en passie begon, is uiteindelijk mijn vak geworden! Inmiddels ben ik gediplomeerd voedingsdeskundige, orthomoleculair therapeut en NEI master.

Ik vind de werking van het lichaam wonderbaarlijk, en ik denk dat veel mensen door een druk leven te weinig aandacht aan hun lichaam en gezondheid schenken. Ik zie ook dat dat in positieve zin aan het veranderen is en dat is natuurlijk heel erg mooi! We worden ons steeds meer bewust van het feit dat wij wel degelijk invloed kunnen uitoefenen op onze gezondheid en dit gaat veel verder dan alleen maar gezond eten. We zijn niet alleen afhankelijk van experts in witte jassen, maar we kunnen onszelf genezen!

Ik zie het als mijn ‘missie’ hier op aarde om mensen bewust te maken van dit zelfhelende vermogen, op een luchtige manier met humor en plezier.

Ik geloof niet in de uitspraak ‘je moet ermee leren leven’ en hoe meer ik me erin heb verdiept, des te meer ben ik hiervan overtuigd. Naast de reguliere, Westerse geneeskunde, die zeker ook goede, sterke kanten heeft, zijn er nog zoveel mogelijkheden en oplossingen. En ik vind het mooi om deze te combineren, waardoor een holistische aanpak ontstaat. 

Ben je nieuwsgierig geworden of wil je meer weten, neem gerust contact met me op! 

Ook de Healy kan hier heel mooi ondersteuning in bieden. Dit frequentietherapie apparaatje heeft heel veel raakvlakken met kwantumfysica en NEI, waardoor het een mooie aanvulling is in mijn praktijk! Mocht je de Healy willen uitproberen, dat kan! Je kunt ‘m twee weken op proef krijgen en ‘m weer terugsturen als het niet bevalt, maar… dat kan ik me bijna niet voorstellen!