Healy bestellen

Wil je een Healy bestellen? Dan kun je het beste even contact met me opnemen door me te bellen/appen of een bericht via de site te sturen. Op die manier kunnen we even kort kennismaken en kan ik je wat belangrijke dingen rondom het bestelproces van de Healy vertellen.  

Ik heb lang getwijfeld over de aanschaf van een Healy, omdat ik het nogal een investering vond. Wat me uiteindelijk over de streep trok, is dat je ‘m twee weken lang vrijblijvend mag uitproberen! Voldoet het niet aan jouw verwachting? Dan stuur je ‘m gewoon terug. Hierdoor loop je geen enkel risico.
Wanneer je de Healy bij mij bestelt, krijg je toegang tot een online omgeving waarin alle informatie over de Healy is verzameld. Je kunt dan snel starten met de Healy, zonder dat je zelf alles hoeft uit te zoeken. In de besloten Facebookgroep Time for Healing, kun je ervaringen van anderen lezen en vragen stellen.

Voor prijzen van de verschillende varianten, klik hier

Netwerkmarketing

Healy heeft gekozen voor netwerkmarketing. Dat betekent dat de Healy via iemand anders gekocht wordt. Degene bij wie je de Healy koopt, krijgt daar commissie voor. Op deze manier wordt iemand beloond voor het stukje promotie en voor het gebruik van het eigen netwerk, in plaats van dat alleen de organisatie profiteert van verkopen.
Je kunt zelf ook een netwerk opbouwen en gaan verkopen. Healy hanteert een leuke Fast Start actie: als je binnen 30 dagen 3 Healy’s verkoopt, krijg je een gratis upgrade naar de volgende versie van de Healy. Dit is handig om in je achterhoofd te houden bij een eventuele aanschaf.
Wil je een Healy bestellen en het daarbij laten? Dat kan natuurlijk ook. Je zit verder nergens aan vast. In de praktijk zie ik echter dat het vaak toch anders loopt, omdat mensen in de omgeving enthousiast worden. Hierdoor wordt een Healy vaak redelijk snel weer terugverdiend. Zo is het bij mij ook gegaan! Ik ben dan ook oprecht enthousiast geworden over de Healy. En op deze manier profiteert iedereen een beetje van al het moois dat Healy te bieden heeft!
Je kunt de Healy uiteraard ook zakelijk aanschaffen.

healy
Healy

Laat een reactie achter