Vijf Healy varianten en prijzen

Er zijn vijf verschillende Healy varianten en prijzen. De Healy Gold, Healy Holistic, Healy Resonance, Healy Resonance Plus en de Healy Professional. De Gold en Holistic Health werken met polsbandjes, oorclips of plakkers, die met draadjes aan de Healy zijn verbonden. De Resonance, Resonance Plus en Professional werken tevens draadloos! Het verschil tussen het gebruik mét of zonder draadjes is dat het ‘niveau’ van trillingen ontvangen verschilt. De Healy werkt met draadjes meer op lichamelijk niveau, en zonder draadjes meer op het energetische, fijnstoffelijke niveau. Dit laatste is wat subtieler, en wordt daarom ook vaak bij kinderen en dieren aangeraden.

Hieronder vind je een overzicht van de verschillende Healy varianten en prijzen.

Als je een programmagroep van een duurdere Healy versie uit wilt proberen, kun je een los maandelijks abonnement afsluiten voor die programmagroep. Een voorbeeld: je hebt een Healy Gold, maar je wilt graag de slaapprogramma’s uitproberen. Dat kan voor €15,73 per maand. Uiteindelijk kun je upgraden naar een volgende versie waar die programma’s standaard op zitten. Je houdt bij een upgrade hetzelfde apparaatje. Je kunt alleen meer programma’s uit de cloud uploaden.

De programmagroepen ‘Soul Cycle’ en ‘Power of Three’ koop je eenmalig en heb je dan voor het leven.

Healy Coil

Wil je liever helemaal zonder draadjes werken? Dan is er sinds kort de Healy Coil. Deze Tesla technologie schuif je eenvoudig op je Healy. De Healy Coil kost €223, incl btw.

Heb je na het lezen van deze informatie nog vragen? Laat het me weten en ik zal ze beantwoorden!