Vijf Healy varianten en prijzen

Er zijn 5 verschillende Healy varianten en prijzen. De Healy Gold, Healy Holistic, Healy Aura, Healy Resonance en de Healy Professional. De eerste drie varianten werken met polsbandjes, oorclips of plakkers, die met draadjes aan de Healy zijn verbonden. De Resonance en Professional werken draadloos! Het verschil tussen het gebruik mét of zonder draadjes is dat het ‘niveau’ van trillingen ontvangen verschilt. De Healy werkt met draadjes meer lichamelijk, en zonder draadjes meer op het energetische, fijnstoffelijke niveau. Dit laatste is wat subtieler, en wordt daarom ook vaak bij kinderen en dieren aangeraden.

Hieronder vind je een overzicht van de verschillende Healy varianten en prijzen.

Zoals je in het schema kunt zien, zitten er deels ‘vaste’ programma’s op de Healy, en deels programma’s in abonnementsvorm. Zo kun je sommige programma’s een tijdje in abonnementsvorm uitproberen, en uiteindelijk upgraden naar een volgende versie waar die programma’s standaard op zitten. Je houdt bij een upgrade hetzelfde apparaatje. Je kunt alleen meer programma’s uit de cloud uploaden.

De abonnementenbundel ontvang je de eerste drie maanden gratis. Als je vervolgens besluit om het abonnement door te laten lopen, krijg je 40% korting op de maandelijkse abonnementsprijs.

Abonnementenbundel (prijzen per maand, ex. btw):
Holistic: €67, of met 40% korting €40
Aura: €109, of met 40% korting €65
Resonance: €168, of met 40% korting €100 euro

Je kunt ook voor losse programmagroepen een abonnement nemen. Stel je hebt de Healy Holistic, dan kun je voor de programmagroep Slaap een los abonnement nemen.
Mijn advies: begin met een standaardversie inclusief 3 maanden gratis abonnementsbundel en kijk in de loop van die 3 maanden of de bundel bij je past, of dat je andere aanvullende programmagroepen zou willen hebben.

Healy Coil

Wil je liever helemaal zonder draadjes werken? Dan is er sinds kort de Healy Coil. Deze Tesla technologie schuif je eenvoudig op je Healy. De Healy Coil kost €223, incl btw.

Heb je na het lezen van deze informatie nog vragen? Laat het me weten en ik zal ze beantwoorden!