Werkwijze en tarieven

Ik ben als erkend therapeut aangesloten bij het CAT. Dit betekent niet alleen dat kwaliteit gewaarborgd wordt, maar ook dat mijn consulten gedeeltelijk worden vergoed via de aanvullende verzekeringen bij zorgverzekeraars. Meestal wordt er tot €40 per dag/consult vergoed. Ben je niet zeker over jouw vergoedingen? Vraag jouw persoonlijke situatie na bij je zorgverzekeraar of check de vergoedingen via de Zorgwijzer. De bijbehorende prestatiecodes voor de zorgverzekeraar zijn: 24000 (Orthomoleculaire therapie), 24505 ((Kinder)Coaching), 24005 (Natuurgeneeskundige therapie) en 24513 (Lichaamsgerichte psychotherapie). Voor meer informatie: CATvergoedbaar | Vergoedbare CAT-therapeuten.

Disclaimer: alleen individuele en curatieve therapie wordt vergoed en erkend door het CAT.

In onderstaande tabel vind je mijn tarieven.

– Intakegesprek orthomoleculair: kennismaken, bespreken anamnese, voedings- en supplementenadvies
– Intakegesprek NEI i.c.m. orthomoleculair
€115
Vervolgbehandeling orthomoleculair (30-45 min.)€60
NEI sessie (60-75 min.)€95
Telefonisch consult (max. 30 min.)€40

Meestal kijken we samen wat de insteek van de behandeling gaat zijn. Ik kan orthomoleculair behandelen, met NEI, of een combinatie van beide behandelmethodes gebruiken. Als de insteek orthomoleculair is, stuur ik voorafgaand aan de behandeling een vragenlijst (anamnese), zodat ik een goed beeld van jou en je klachten heb. Met NEI is zo’n vragenlijst niet nodig.

Tussen de eerste en tweede behandeling zit minimaal 2 weken, maar vaak nog veel langer. Ik laat het aan jou, of we overleggen tussentijds, wanneer je weer een afspraak in wilt plannen. De meeste cliënten zie ik in totaal 1 tot 3 keer.

Ik vind het belangrijk om je goede begeleiding en ondersteuning te bieden. Heb je na een behandeling een korte vraag of wil je even telefonisch contact, dan breng ik dat uiteraard niet in rekening. Betaling van de behandeling kan contant, via een bankoverschrijving of een betaalverzoek via WhatsApp.

Supplementen zijn niet bij de tarieven inbegrepen.

supplementen

Klachtenregeling

Ik doe er alles aan om op een goede en respectvolle manier mijn behandelingen uit te voeren. Als CAT therapeut val ik onder het GAT-Wkkgz klachtrecht en GAT-tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie www.gatgeschillen.nl.

Ik werk als CAT-therapeut volgens de richtlijnen van de GAT beroepscode. Voor meer informatie zie https://www.gatgeschillen.nl/beroepscode.

Mocht je ergens niet tevreden over zijn dan stel ik het zeer op prijs dat je dit met mij bespreekt. Mochten we er samen niet uitkomen dan kun je gebruik maken van een klachtenfunctionaris via mijn beroepsvereniging het CAT. Deze ondersteunt bij het formuleren van de klacht en bij het zoeken naar oplossingen.